Rifa de la panera de Nadal - Antic AFA de l'escola Joan Maragall de Sant Cugat

Rifa de la panera de Nadal


La panera està dipositada a la Xarcuteria Feliu Griful, Plaça San Pere, 13

COMISSIÓ DE LA RIFA DE LA PANERA DE NADAL 2017

Tornem a organitzar la RIFA DE LA PANERA DE NADAL 2017; els alqumnes de sisè curs vendran les butlletes a partir de finals de novembre. Esperem la vostra participació.

1. La panera estarà dipositada a la Xarcuteria Feliu Griful, Plaça San Pere, 13. El seu contingut és:

a. 150 € en productes de Nadal de la Xarcuteria Griful (veure imatge més avall).
b. 1 caixa de assortits nadalencs de EL Patriarca.
c. 1 Número grossa cap d’any.

2. El sorteig de la panera es farà a l’escola Joan Maragall el dia 18 de desembre. Hi haurà varies persones de testimoni, organitzadors, familiars de sisè curs i professors de l’escola. Es ficaran totes les paperetes en una urna o bossa tancada. Una mà innocent traurà una papereta/ triarem el nen-nena més petit del parvulari.

3. El número guanyador el publicarà el curs de sisè i a la Xarcuteria Feliu Griful. Es passarà a tots els cursos mitjançant delegats-delegades per via mail o whasapp i es penjaran cartells a l’escola. La panera es podrà recollir a Griful fins al dia 20 de desembre al matí. Imprescindible presentar el número guanyador.

4. En cas de que no aparegui el guanyador-a, el 20 de desembre a la tarda es tornarà a fer un sorteig i el procediment serà el mateix: treure un número i portar a la Xarcuteria Griful e informar a delegats; la panera es podrà recollir a Griful fins el mateix 22 a la tarda. Si tot i així no sortís guanyador i el premi quedés desert, la Panera s’entregarà a la Fundació Càritas Sant Cugat.

5. Per garantir la transparència del procés la comissió farà una foto del guanyador/a amb la panera i l’enviarà per mail a tots i totes les delegades.
Us agraïm la vostra col·laboració per fer possible aquesta iniciativa Nadalenca.

You Might Also Like

0 comentaris